Chalet Jewel

Triplex

"Chalet Jewel Triplex" is samengesteld uit de drie bovenverdiepingen van het chalet en geschikt voor 2 tot 8 personen.

Bij het betreden van de voordeur komt men in de hal van de triplex, welke op deze verdieping de badkamer met douche, de woonruimte en dinerruimte, de keuken en het trappenhuis verbindt. De eerste deur leidt u naar de woonkamer met lounge en verleent toegang tot het balkon. Het chalet ligt op een zuidwest positie en is gelegen in een rustige omgeving, waardoor de buitenruimtes perfect is om te relaxen in de avondzon na een dag gevuld met bergavonturen. Verbonden aan de woonruimte is de dinerruimte met een grote tafel. Vanuit de dinerruimte is de keuken te betreden. De keuken beschikt over de juiste apparatuur en voldoende opslagruimtes voor uw boodschappen. Vanuit de keuken is de hal weer te bereiken.

Via het trappenhuis zijn de 2 bovenetages te bereiken. De eerste etage bestaat uit twee slaapkamers met dubbelbed en een ruime badkamer met douche. De bovenste etage bestaat uit twee slaapkamers met dubbelbed.

"Chalet Jewel Triplex" heeft elektrische verwarming in alle kamers en de warmwatervoorziening wordt d.m.v. een boiler.

De keuken bevat een elektrische kookplaat, oven, koelkast (inclusief vriesvak), Senseo koffiezetapparaat en waterkoker.

Er is natuurlijk een tv, wireless internetaansluiting en een wasmachine aanwezig.

Heeft u interesse of wenst u nog meer informatie, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Chalet Jewel

Zin om te gaan?

Kunt u niet wachten om uw koffers in te pakken en te vertrekken? Wacht dan niet langer en boek een verblijf bij Chalet Jewel op onze boekingspagina.

Boek nu