Chalet Jewel

Appartment

"Chalet Jewel Appartment" is gesitueerd in de rustige omgeving van Fieschertal en in de nabijheid van het gondelstation van Fiesch.

Belangrijk: Dit gaat over het begane grond appartement. Het gehele chalet (appartement begane grond & bovenappartement triplex) kan in het geheel geboekt worden.

Neem contact met ons op indien u in het gehele chalet wil verblijven. Naast de optie voor het hele chalet, bieden wij op aanvraag de mogelijkheid om een extra slaapkamer (2 personen) en badkamer te boeken.

"Chalet Jewel Appartment" begeeft zich op de begane grond van het chalet. Bij het betreden van de entree komt men in de hal van het appartement, welke op deze verdieping de slaapkamer, de badkamer met douche, een separate toilet, de woonruimte en dinerruimte, de keuken en een slaapkamer verbindt.

De woonkamer beschikt over een lounge en verleent toegang tot de tuin. Via het trappenhuis is de bovenetages te bereiken. Deze etage bestaat uit twee slaapkamers met dubbelbed en een ruime badkamer met douche.

Het chalet ligt op een zuidwest positie en is gelegen in een rustige omgeving, waardoor de buitenruimtes perfect zijn om te relaxen in de avondzon na een dag gevuld met bergavonturen.

"Chalet Jewel Appartment" heeft elektrische verwarming in alle kamers en de warmwatervoorziening wordt d.m.v. een boiler. De keuken bevat een elektrische kookplaat, oven, koelkast (inclusief vriesvak), Senseo koffiezetapparaat en waterkoker.

Er is natuurlijk een tv, wireless internetaansluiting en een wasmachine aanwezig.

Heeft u interesse of wenst u nog meer informatie, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Chalet Jewel

Zin om te gaan?

Kunt u niet wachten om uw koffers in te pakken en te vertrekken? Wacht dan niet langer en boek een verblijf bij Chalet Jewel op onze boekingspagina.

Boek nu